Zondag 19 oktober: paddenstoelenrisotto met
edelgistvlokken, salade van peultjes en sugar snaps met hazelnoot,
paddenstoelen met walnoot.
Maandag 20 oktober: tomatensoep (geen foto)
Dinsdag 21 oktober: Symposium: broodjes
Woensdag 22 oktober: misosoep
donderdag 23 oktober: Koreaanse groentenschotel, tahoe
met hoisinsaus; groot protest van mijn echtgenote.
vrijdag 24 oktober: roerbak van tahoe, paksoi en taugé,
met miso. Soba noedels. Zelfde ingrediënten als woensdag; andere bereiding, andere texturen, ander gerecht.
zaterdag 25 oktober: Sayur lodeh en een sambel goreng van
tahu en peteh met rode rijst. (emping, rempejek, frietjes en pinda's)
zondag 26 oktober: aloo gobi, Anglo-Indian dal, rode
rijst, dadel-tamarinde chutney en mangochutney, pyaz pakora, ananas
maandag 27 oktober: Restjes: de dal, samosa’s van de aloo
gobi, pappadums, komkommersalade.
dinsdag 28 oktober: een vergadering (die niet doorging): broodjes.
woensdag 29 oktober: mercimek çorbasi met libanees brood.
donderdag 30 oktober: Spaghetti met rucola en
edelgistvlokken, salade van sugarsnaps en peultjes met walnoot en
champignonspiesjes (beslag van ½ bloem /
½ maïzena, bakpoeder, zout en tijm) Toe stoofperen uit de WECK
Geen opmerkingen:
Een reactie posten