donderdag 2 oktober 2014: Sayur lodeh, sambal goreng tempeh met beras merah
zaterdag 4 oktober 2014: Een groenteschotel van broccoli en aardappel, een dal van
mungdal en komkommer
Zondag 5 oktober 2014: Nasi kuning met tumis tauge en tahu en acar campur
maandag 6 oktober 2014: Portobello gevuld met gremolata/broodkruim uit de oven,
tomaten uit de oven, spaghetti met knoflook, rode peper, walnoten en rucola
dinsdag 7 oktober 2014: Orecchiette met borlottibonen en champignons en een lauwe
salade van gebakken courgetteschijfjes.
woensdag 8 oktober 2014: Couscous met 7 groenten en -naar Ottolenghi- geroosterd
sesamzaad en nigellazaad
donderdag 9 oktober 2014: symposium en aansluitend een
diner
vrijdag 10 oktober 2014: een linzen / groentesoep en idli.
zaterdag 11 oktober 2014: Een Tex-Mex schotel met bonen, maïs en paprika, met
tortillachips en guacamole
zondag 12 oktober 2014: Gado gado met tahu / rempejek en emping. Toe: kokos-ijs
en que lapis
maandag 13 oktober 2014: Restjes: aardappel-preisoep, een restje van de Tex-Mex
bonenschotel en een salade met linzen, gebakken champignons en gedroogde
tomaten. Toe stoofperen uit de WECK.
dinsdag 14 oktober 2014: Chana dal saag (palak), rijst en mangochutney.
woensdag 15 oktober 2014: Oblok-oblok kuning
donderdag 16 oktober 2014: Pilaf met noten en vruchten, spinazie-bahji en
uien-tomatensalade
vrijdag 17 oktober 2014: Caponata en panelle
Geen opmerkingen:
Een reactie posten